Jako firma Bestkiler stawiamy na profesjonalizm, bezpieczeństwo oraz zadowolenie klientów. Decydując się na skorzystanie z naszej oferty: usług DDD lub innych usług, mają Państwo pewność współpracy z kompetentnymi fachowcami, którzy do każdego klienta podchodzą indywidualnie.Ciągle podnosimy swoją wiedzę uczestnicząc w szkoleniach – uzyskując kolejne zaświadczenia i certifykaty. Posiadamy cenną wiedzę, doświadczenie oraz niezbędne certyfikaty z zakresu m.in. usług DDD. Zdobyliśmy m.in. certyfikaty deratyzacji, dezynsekcji, dezynfekcji oraz certyfikaty fumigacji, HACCP.

Zdobyte zaświadczenia i certyfikaty

Referencje naszych klientów

Publikujemy niewielką część naszych referencji od niektórych klientów:

Certyfikaty

Żłobek Miejski

Certyfikaty

Spółdzielnia Mieszkaniowa Zgoda

Certyfikaty

Zarządzanie Nieruchomościami

Certyfikaty

Areszt Śledczy w Prudniku

Podnoszenie kwalifikacji – szczególnie w zakresie świadczenia usług DDD to dla nas priorytet. W skład usług DDD wchodzą:

  • dezynsekcja – usługa mająca na celu likwidację – tępienie szkodliwych i uciążliwych owadów sanitarnych. Stosowane w tym celu metody fizyczne i chemiczne eliminują: prusaki, karaluchy, pluskwy, pchły. Jak również rybiki cukrowe, mrówki, komary, muchy, mole, osy, szerszenie, gryzki, kołatki, spuszczele, korniki itp. Organizujemy zabiegi odkomarzania.
  • deratyzacja – zwalczanie kretów oraz gryzoni w tym nornic, myszy, szczurów, odpowiedzialnych za przenoszenie chorób. Jak również niszczenie naniesień roślinnych, zanieczyszczanie żywności, naruszanie konstrukcji budynków, przegryzanie przewodów itp..
  • dezynfekcja – usuwanie szkodliwych patogenów tj.drobnoustrojów, bakterii, wirusów, odkażania pomieszczeń. Jak również odkomarzania przedmiotów, powierzchni użytkowych, eliminowanie nieprzyjemnych zapachów, usuwanie pleśni, grzybów, dodatkowo przeprowadzamy zabiegi dezynfekcyjne po zmarłych ludziach.

Monitoring i nadzór DDD

Monitoring HACCP – ma na celu czynną ochronę przed szkodnikami, poprzez cykliczne lustracje samego obiektu i zainstalowanych urządzeń do tego celu przeznaczonych, a w razie wystąpienia zagrożenia – podjęcie błyskawicznych reakcji mających na celu wdrożenie działań korygujących. Zgodnie z obowiązującymi normami każdy przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą związaną z produkcją zobowiązany jest do stosowania zasad GMP, GHP, HACCP. Dotyczy to m.in. przedsiębiorstw związanych z przetwórstwem, magazynowaniem, transportem, dystrybucją oraz dostarczaniem produktów spożywczych. Oznacza to przestrzeganie wymagań zdrowotnych i higienicznych na każdym etapie dystrybucyjnym.

Naszym głównym atutem jest wieloletnia praktyka, odpowiednie przygotowanie zawodowe. Bardzo ważna jest również wiedza z zakresu entomologii, biologii w tym zwyczaju i zachowań zwierząt, chemii, oraz innych dziedzin nauki. Ciągle zmierzamy do doskonałości podnosząc swoje kwalifikacje zawodowe. Uczestniczymy w szkoleniach, konferencjach naukowych, sympozjach – popartych otrzymanymi dyplomami i certyfikatami zawodowymi.